torsdag 19 februari 2009

Julia # 65 - residentafton med Fredrik Virtanen & Tom Pyl

"Can you please crawl out your window?"
Fredrik förstod häromdagen, medan solen sken kallt över Sergels Torg och över Nytorget och över Odenplan, att det är dags att verkligen gotta ner sig i rockenroll och country och coyntryrockenroll och rockenrollcountry och… tja, kalla det vad du vill, herregud, It's only rock'n'roll!

Räkna därför med "Rhinestone cowboy" med Glen Campbell, "Top hat bar and grille" med Jim Croce, "My biggest fan" med Loudon Wainwright III, "Winter" med Rolling Stones och ovan nämnde Bobby D.
Inte nog med det: Fredrik ämnar slänga in lite norrsoul i form av "Look at me now" med Terry Callier och därpå somna över dj-båset med Leonard Cohens "To a teacher" ringande i öronen.

Tom längtar till "New York tower" med Rubettes och undrar om inte "Distances" med David Crosby är det finaste någon gammal rockman gjort efter karriären med bandet egentligen tagit slut.

Och DU, du står och har det jäkligt trevligt med folk du tycker mycket om eller som är kortklippta blonda tokar med Dårens look.
Samtidigt som du är väldigt tillfreds med att vi löst barstrulet från den i övrigt succéartade premiären när vi nu huserar på gatuplan för att se hur det känns.

Allt är alltså pepp.
Vi ses på fredag.

Med vänliga hälsningar,
Fredrik Virtanen & Tom Pyl
Festtraktörer

-----------------------------------------

Julia
Le Bar Rouge
Österlånggatan 17
Fredagar
22-01
Fri entré
http://www.facebook.com/group.php?gid=3D6414317233

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar